header-logo-singularstays-white.webp

Italiaanse restaurants ontdekken in Valencia

De Italiaanse keuken is een van de meest gewaardeerde keukens ter wereld. In elke grote stad  zijn er veel opties en aanbiedingen voor dit soort gerechten. In Valencia ontbreekt er ook zeker niet aan de Italiaanse keuken. Onze stad heeft een groot aantal restaurants die gespecialiseerd zijn in Italiaans eten, we stellen enkele van de meest authentieke en meest trouwe tot authentieke Italiaanse gerechten voor. 

SAN TOMMASO

Het is een mooi en charmant Italiaans restaurant in Corretgeria Street, in de wijk Carmen in Valencia. Naast de zorgvuldige inrichting, vol antiek en een perfecte Italiaanse sfeer, is de keuken het sterke punt van San Tommaso. U zult dol zijn op de authentieke Italiaanse zelfgemaakte gerechten, de voorgerechten, zoals de ‘tata al tartufo’, de verse pasta, de perfect gebakken pizza’s of de heerlijke desserts. U kunt niet weggaan zonder de heerlijke cheesecake geprobeerd te hebben. Een waar genot voor de zintuigen.


L ’ALQUIMISTA

Een van de meest onbekende, maar voor velen het beste Italiaanse restaurant in Valencia. De verrassing komt wanneer we hun gerechten proberen. We raden u aan om het chef´s special menu te vragen, dat varieert afhankelijk van de dag en de aanraders van de chef. De chef Mario is zowel de eigenaar en chef-kok. U zult genieten van de voorgerechten zoals de authentieke zelfgemaakte piadinas, de handgesneden pasta, de risotto’s of het vlees. Het restaurant ligt gelegen in de wijk Ruzafa. Wij raden u aan te reserveren omdat het zeer weinig tafels heeft en altijd vol is.


L’OSTERIA ROMEO GIULIETTA

Het is een klein Italiaans restaurant in het financiële centrum van de stad Valencia, waar u elke dag authentieke en zelfgemaakte Italiaanse gerechten kunt proeven. De dagmenu’s, goedkoop en zeer compleet, zijn ideaal om deze authentieke keuken te proberen. We raden de pasta aan, die dagelijks handgemaakt is en de Bolognese saus die met grote zorg en met vier uur koken bereid is. De eigenaren, Mery en Robi, twee meisjes uit Modena en Verona, zijn de architecten van het succes van dit gezellige restaurant die u niet mag missen. U zult het geweldig vinden!


DE CANTINELLA

In Cantinella kunt u authentieke Napolitaanse gerechten eten. Al meer dan 10 jaar bereidt dit restaurant enkele van de meest heerlijke Italiaanse gerechten. Het is een verfijnde en zeer zorgvuldige keuken. María Amodeo, de chef-kok, omschrijft zichzelf als een authentieke Italiaanse moeder die waarde hecht aan haar familie, haar werk en streeft ernaar om zichzelf elke dag opnieuw uit te vinden met haar gerechten. Al op jonge leeftijd raakte ze bekend met de producten en grondstoffen van de Italiaanse keuken en dat is te zien in haar menu. In Cantinella kunt u heerlijke gerechten proberen zoals spaghetti met kreeft of authentieke Napolitaanse lasagne.


LA PAPPARDELLA

Het is een van de meest mythische en meest bezochte Italiaanse restaurants in de stad Valencia. Met een bevoorrechte locatie, naast de kathedraal, de Miguelete en de Plaza de la Virgen, in Pappardella, kunt u de eindeloze soorten pasta proeven die zijn bereid volgens het persoonlijke receptenboek van Vincenzo, de chef-kok.

We raden ook de piadinas, de smakelijke salades of de antipasti aan. De keuken ontvangt vanuit het centrum van Italië verschillende soorten pasta, die ze combineren met verse producten en een verscheidenheid aan sauzen. Ze hebben ook een goede Italiaanse wijnkaart. Bovendien is de Pappardella een zeer culturele plaats, vol met kunstwerken die ook te koop zijn. U zult genieten van de attente service en de charmante looks.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van Italiaanse restaurants in de stad Valencia. Als u in een van onze SingularStays-appartementen verblijft, raden wij u zeker aan om een van deze plaatsen te ontdekken waar u de authentieke Italiaanse gerechten kunt proberen.




Newsletter

Subscríbete a nuestra newsletter.

Últimos artículos

No hay más entradas para mostrar.